Zmrzlinový stroj Spaceman 6234 ABC
Kód: 6234AB-CSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Spaceman 6234 ABC
Nový model 2020.
Kvalitní a výkonný zmrzlinový stroj na výrobu točené zmrzliny s podávacími zubovými čerpadly (pro vysoký nášleh zmrzliny). Elektronická kontrola chlazení a viskozity zmrzliny, 2 mrazící okruhy, 4 poháněcí motory, dvojitý systém ovládání a řízení, oddělené předchlazení van na zmrzlinovou směs, noční režim stroje.
- Provedení stroje s kompletním pasterizačním režimem směsi ve válcích i vanách
- Kontrola běhu poháněcích elektromotorů pomocí inverterů SIEMENS
- Nová řídící jednotka s odmrazovací funkcí pomocí systému horkých par
- Přímý pohon zubových čerpadel elektromotory
- 3 pákové provedení
- Pultové provedení
- Zubová čerpadla pro dokonalé plnění mrazících válců a dosahování vysokého nášlehu produktu ( dosažený nášleh závisí na kvalitě zmrzlinové směsi)
- Indikace hladiny zmrzlinové směsi
- Elektronické řízení běhu stroje při průběžné kontrole hustoty zmrzliny
- 2 nezávislé okruhy mražení, pohonu i ovládání, umožňuje používat v provozu pouze na 1 válec, nebo pro 2 druhy zmrzliny velmi rozdílné viskozity
- Celonerezové šlehací metly s pohyblivými nožovými plastovými stírátky
- Celonerezové provedení
- Menu ovládání v češtině, angličtině
- Počítadlo porcí (denní, celkem)
- Vzduchová kondenzace - vysoká mobilita stroje
- Dochlazování vaniček na směs
- Míchadlo ve vanách na směs, dokonalé promíchání
- Noční režim - směs je ve válcích i vanách uchována v tekutém stavu při teplotě 4°C
- Uváděné výkony platí při vstupní teplotě směsi 4°C a okolní teplotě stroje 24°C
- Cena zahrnuje zavezení a instalaci stroje u zákazníka a zaškolení obsluhy
- Výkon
- 280 porcí (80g)/hod (teplota směsi 4°C, teplota okolí 24°C)
- Velikost van na zmrzlinu
- 2 x 5 litrů ( udržována při teplotě 4°C)
- Mrazící válec
- 2 x 1,2 l
- Šířka
- 444 mm
- Hloubka
- 810 mm
- Výška
- 897 mm
- Hmotnost
- 135 kg
- Napájení zmrzlinového stroje
- 230V/50/1~ 20-30 A
- Příkon
- 1,8 kW
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.